Bird Parker wint Waregem Koerse

Jos Verbeeck is in zijn missie geslaagd. Met de Franse jaargangstopper Bird Parker kwam hij als torenhoog favoriet aan de start. In een zeer spannende finish kon Verbeeck het nipt halen van Clemenza AM en Dominik Locqueneux die heel de koers op kop hadden gelopen. Captain Sparrow kon, ondanks een startfout, nog het 3de geld meenemen voor dochter en vader Huygens.

Hanna kreeg een gastrit met ex-winnaar Deuxième Picsous en vader Marc was op stap met zijn topper Gosip Sidney.

De piste lag perfect en de omstandigheden waren ook perfect en dan is het tijd om eens een record te breken. De Nederlandse draver Crack Summerland van de stal Rammant won met Jules Jr Van Den Putte voor de 2de maal op rij de Jean Bouckaert en deed dat dit keer in 1.12.7, een nieuw baanrecord! De Italianen Sesamo OM en Toscani Font (baanrecordhouder over 2350m) vervolledigden het podium.

Leading lady Hanna Huygens was dan weer uitmuntend in de Jules Storme. Met Igor Darby van Kenneth De Poorter reed ze de perfecte koers en maakte het zeer mooi af. Voor een jong talent als Hanna is het altijd heel mooi om op deze dag te kunnen winnen. Jules Van Den Putte werd met Giovanni Bianco zeer knap 2de voor Bogden die in bloedvorm zit.

Bij de amateurs maakte Beatrice Demoulin het af met Proud of My Face. Na een spannende finish won zij voor de aanstormende Escartien Ter Blekte (Jean-Paul Lavaert) en Exclusive Lane (Jaap Ter Stal). 

Alle video's zijn te bekijken via onze pagina bovenaan (VIDEO'S). Indien de video niet kan worden afgespeeld, dan moet u een update doen van de Flash-player.

 

 

 

Programma van alle Franse drafrennen: 

GISTEREN (klik hier)

VANDAAG (klik hier)

MORGEN (klik hier)

 

www.bturf.be

Like BTurf op Facebook