Belgische zeges in Wolvega

Er vielen enkele Belgische zeges te noteren in Wolvega op de Franse nationale feestdag. Zo dubbelde Jos Verbeeck en pikte Hanna Huygens ook opnieuw haar zege mee, deze keer aangespannen! Verbeeck won met Cirio van Alfons Vanberghen en met Hands Down, een Duitse hengst van Main Wise As voor trainer Erwin Bot. Hanna Huygens won met Dolly Du Quesne, een Frans gefokte draver van Filip Sap.

Dolly Du Quesne won een onderdeel van Bronze Challenge voor Frans gefokte dravers. Tenslotte was er nog een zege voor James Vrijthout. De Belgische draver wordt voorbereid voor de Belgian Darby en staat tegenwoordig bij Henk Grift. James Vrijthout won er een amateurkoers met Jaap Terstal. In de montékoers werd Céline Onghena nog mooi 3de met Varenne De Phens.

In Gelsenkirchen zagen we ook nog een sterke 2de plaats van de Deense Trombone die in eigendom is van Kenneth De Poorter. Trombone werd gereden door Jules Jr Van Den Putte.

Op de Franse grasbaan Les Andelys was er succes voor Durandal, een nieuwe Franse aankoop van Lieven De Groote. Durandal maakte het makkelijk af met Dominik Locqueneux in de sulky. In Le Mont Saint Michel won Daddy Cash een montékoers voor eigenaar Ecurie Z. Nico D'haenens won dan weer met Elton Du Ham van Joseph Feytray in Le Touquet. De afstammeling van Rachmaninov Seven won er een koers over 2600m.

 

 

 

Programma van alle Franse drafrennen: 

GISTEREN (klik hier)

VANDAAG (klik hier)

MORGEN (klik hier)

 

www.bturf.be

Like BTurf op Facebook