Camino EV is een ton-winnaar!

Camino EV heeft zich, dankzij een 3de plaats vrijdagavond in Cagnes Sur Mer, in een select clubje gehesen van Belgisch gefokte dravers die boven de 100 000 euro aan winsom hebben vergaard. Ondanks de 25m handicap liet Camino EV een sterke indruk na over 2675m waar hij 1.15.9 liet noteren. Verder zagen we die vrijdagavond een zege voor Tockeur D'Ocque van Johan Sap bij de leerlingen.

Rik Depuydt werd nog een keer 3de met Blouette Darling voor de kleuren van Jean-Pierre Dubois. In de montékoers werd Tel Kiss van Jan Verbeke nog 4de en Christophe Martens kon een 3de plaats meenemen met Tira De La Vallee.

Op woensdagavond kon Rik winnen met Une De Bannes na een mooie strijd met Tysso Rush (Christophe Martens). De zege was goed voor iets meer dan 14 000 euro. Christophe won nadien wel nog met As De Jal en Volare De Lou. Kristof Depuydt werd 2de met Vic Félin.

Donderdagnamiddag werd er gekoerst in La Capelle. Bij de 3-jarigen wist Christophe Martens te winnen met Beguin Majyc van Henri Kumpen terwijl Luc Roelens 2de werd met de debuterende Bandung van Dirk De Neef. Nico D'haenens pikte een zege mee dankzij Vertige De Vauvert voor de Nederlandse eigenaar Patrick Davidson en de Nederlandse trainer Henk Grift.

 

 

 

Programma van alle Franse drafrennen: 

GISTEREN (klik hier)

VANDAAG (klik hier)

MORGEN (klik hier)

 

www.bturf.be

Like BTurf op Facebook